Jeffrey Herlings
Jeffrey Herlings

Jeffrey Herlings

facebook – Jeffrey Herlings

Extra bioscoopavonden in Arnhem, Eindhoven en Groningen

Na het succes van de drie eerder getoonde voorstellingen van de documentaire ‘’The Hard Way to Win’’ over de carriere van drievoudig wereldkampioen Jeffrey Herlings in bioscoop Pathe in Eindhoven, trekt de film nu verder het land in.

Aanstaande donderdag is er in verband met de herfstvakantie nog een extra voorstelling in Eindhoven en op donderdag 3 november komt de film naar Arnhem en Groningen. Tijdens de voorstellingen in Arnhem en Groningen zullen er ook posters van de documentaire gratis verkrijgbaar zijn.

Ook zal de film op donderdag 3 november draaien in Cinemec in Utrecht. Op dit moment zijn de kaarten voor deze bioscoop nog niet te bestellen maar dit zal niet lang meer duren. Houd daarom motocrossplanet.nl in de gaten want hier zal het gelijk op geplaatst worden wanneer de ticketverkoop geopend wordt.

Kaarten voor de voorstellingen in Arnhem, Eindhoven en Groningen zijn vanaf nu te bestellen op: https://www.pathe.nl/film/22571/the-hard-way-to-win

Leave a Reply

%d bloggers like this: